Vizelet terápia

A vizelet terápia valószínűleg az egyik legrégebbi, ha nem a legősibb módja a betegségek gyógyításának.

A vizelet nem más, mint a vesék által folyamatosan megszűrt vér. A vizelet nem mérgező, hanem steril, megszűrt vér, csak akkor szennyeződhet be amikor elhagyja a testet és a nemi szervek esetleg nem tiszták., vagy az edény, amibe a vizeletet felfogják, szennyezett. A közvetlenül a hólyagból származó vizelet olyan steril, hogy akár sebek kitisztítására is alkalmas. A vizelet a legelső íz, melyet életünkben először megízlelünk az anyaméhben. Mindannyian, mielőtt megszületünk, emésztőrendszerünknek az első lökést a vizelet adja. A vizelet az első csepp, amit testünkbe fogadunk, még az anyaméhben, de a vizelet a második csepp is, mégpedig szűrt vizelet – az anyatej.

A mell körülbelül 20 liter vért szűr meg 1 liter anyatej előállítása során. Hát nem egy csodálatos biokémiai üzem az emberi test, hogy képes a piros vérből sárga vizeletet és fehér tejet előállítani.

Valószínűleg már mindannyian vásároltunk más emberek, állatok vizeletéből, és fel is használtuk azt. Például ezek a gyógyszerek tartalmaznak vizeletet: Pergonal termékenységet befolyásoló gyógyszer, Ureaphil – vízhajtó, Urocine vagy Panafil – fekélyekre, égési sérülésekre, Amino-cervix – méhnyak problémákra, Premarin – ösztrogén pótló, Metrodin – ösztrogén emelésére szolgáló hormonkészítmény.

A “vizelet-piac” éves forgalma több, mint 500 millió dollárt tesz ki.

A vizeletkivonatokból készült gyógyszerekkel az a probléma, hogy a vizelet kivételével mindegyik káros mellékhatásokkal bír. A fenti néhány tényt figyelembe véve, nem lenne mégis bölcsebb dolog, ha mindenki a saját vizeletét használná, amelynek összetevői tökéletes egyensúlyban vannak, steril, mindig friss, és mindenben megfelel az egyén pillanatnyi igényeinek, s ezen felül teljesen ingyenes?

A vizelet körülbelül 2,5% karbamidot tartalmaz, és széleskörűen felhasználják kozmetikumok készítésénél, mint hidratáló anyagot. A hölgyek nagyon sok pénzt fizetnek ezekért a krémekért, ahelyett, hogy a saját vizeletüket használnák fel. Sok szépségkirálynő és szex-szimbólum köszönhette bőrének selymességét a – titokban – bőrébe dörzsölt vizeletnek.

Ha megfelelő mennyiségű tiszta vizet (2,5-3l) iszunk naponta, nem fogyasztjuk az alább felsorolt ételeket (Táplálkozási szabályok c. fejezet), akkor vizeletünk szinte átlátszó, szagtalan és íztelen folyadék.

Hogyan hat a vizelet terápia

Hatékonysága nem hasonlítható össze egy gyógyszerrel.

A vizelet egy információs forrás a szervezetben fellelhető betegségeket illetően, más szóval a szervezetben végbemenő változásoknak egy igen pontos lenyomata. Testünkben lévő víz minden információt rögzít, ezért a testvizünkön keresztül nagyon jól hatnak a hangtálakkal, kristályokkal végzett rezgésterápiák (www.napleany.hu/hangterápia; http://www.napleany.hu/hangmasszázs; http://www.napleany.hu/hangfürdő; http://www.napleany.hu/terápiák/kristályok; http://www.napleany.hu/filmek/víz üzenetei)

Mivel a vérünk amelyből a vesénk vizeletünket kiválasztotta, végig haladt, keringett egész testünkön, minden információval rendelkezik a folyamatokról, melyek bennünk zajlanak.

Ezért mikor a vizelettel együtt a benne lévő információ is áthalad torkunkon, az ott lévő apró kis érzékelők elemzik azt, és ezek után aktiválódik immunrendszerünk a betegség legyőzése érdekében. Tehát a betegség természetének megfelelő immunválasz az agyból érkező jelzések hatására jön létre.

Ennek bizonyítékai:

1. Ha a vizeletet katéterrel juttatják be a gyomorba (akár egy hónapig tartó kezelés), a vizelet terápia semmilyen eredményt nem hoz.

2. Az a tény, hogy a vesében, a hólyagban és általában a vizelet kiválasztó szervekben a vizelet jelenléte ellenére is kialakulhat rákos megbetegedés, azt bizonyítja, hogy az emberi testen belül  a vizelet puszta jelenlétével nem gyakorol közvetlen hatást a daganatos sejtekre. De amint ugyanezt a vizeletet a beteg a száján keresztül juttatják be szervezetébe, a rákos sejtek szaporodásának csökkenő mértéke, vagy magának a daganatnak az eltűnése figyelhető meg.

3. Abban az esetben, ha a vizeletet nem nyelték le, csak gargalizáltak vele, a hatás azonos volt a vizeletivásnál tapasztalttal.

4. Amennyiben közvetlenül a vizelet megivása után a betegek tiszta vízzel gargalizáltak, a vizelet kúra semmilyen hatást nem fejtett ki.

5. Az interferon, a vizeletben található sok-sok bioaktív hatóanyag egyike, a sajátvizelet – terápia során megfigyelthez hasonló eredményt produkál, mivel ebből is csak elenyészően kis mennyiség bevételére van szükség ahhoz, hogy az agyat a szervezet gyógyításához szükséges információval ellássa.

Laboratóriumi kísérletek során megállapították, hogy a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott 100 Ne. Interferon adagjának mindössze egy százezred része – szájon keresztüli bevétel esetén – elegendő ahhoz, hogy ugyanazt a hatást fejtse ki mint egymillió egység interferon injekció formájában.

Fentieket figyelembevéve  feltételezhetjük, hogy az érzékelő sejtek, melyek a szervezetben a pillanat törtrésze alatt  végbemenő változásokat is észlelik, képesek is ezeket a változásokat teljes kontroll alatt tartani, amennyiben a vizeletből érkező megfelelő információ erre készteti őket. Ezek a sejtek a szájüregben és a garatban találhatóak.

Amint a vizelet a szájüregbe kerül, az érzékelő sejtek értékelik és továbbítják a megfelelő információt az agyba. És fordítva, az agy beindítja a cytokinokat termelő mirigy működését, amely az immunrendszerre szabályozó hatást gyakorol.

Az agy az internuklein-X és más enzimek előállításával cytokinok termelődését idézi elő, ami a szervezetben fennálló betegségek gyógyulásához vezet.

A vizelet terápia megkezdése

Különbözőek vagyunk, más az életmódunk, étkezési szokásaink, stressz tűrő képességünk, s ennek megfelelően minden ember adott pillanatban termelt vizelete is eltérő, egyedi és megismételhetetlen. Így van ez jól, hiszen annak az embernek a hólyagjában éppen összegyűlt vizelet pontosan azokat az összetevőket tartalmazza, melyek számára az adott pillanatban, személyre szabottan a legtökéletesebb gyógyszernek számítanak.

Amikor elkezdjük a vizeletterápiát, törekednünk kell arra, hogy jó minőségű “gyógyszert” állítsunk elő magunk számára, és, hogy agyunkat csupa kellemes és jó gondolattal töltsük meg. Testünk 70-80%-a víz, fontos, hogy milyen vízkristályokat hozunk létre magunkban gondolatainkkal, szavainkkal (www.napleany.hu/filmek/vízüzenetei; http://www.napleany.hu/hangterapia; http://www.napleany.hu/hangmasszazs; http://www.napleany.hu/hangfürdő)

A vizeletterápia alkalmazásának több módja van: reggeli első vizelet középső részének fogyasztása, masszázs vizelettel, homeopátiás vizelet fogyasztása.

A terápia megkezdése előtt konzultáljon orvosával, bár  ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egyéb hagyományos vagy modern gyógymód alkalmazásánál.

A vizelet ivása: A vizelet gyűjtésére használjunk egy tiszta üvegpoharat. Az első néhány ml-t – amely a húgycsövet kitisztítja – valamint a vizelet utolsó néhány ml-ét ne használjuk fel. A középsugaras vizeletet fogyasszuk el éhgyomorra és utána legalább fél órán át ne együnk és ne igyunk. A reggelenkénti egyszeri vizelet fogyasztása csak arra elég, hogy fenntartsa az egészséget, beteg embereknél komolyabb kúrát kell alkalmazni.

Cseppek a nyelv alá: A vizeletcseppeket a reggeli első vizelet középső részéből egy szemcseppentővel tesszük a nyelvünk alá. Első nap 1 – 5 cseppet, második nap 5 – 10 cseppet, napjában kétszer, reggel és este. Ezt az adagolást  a tényleges panaszok megszűnéséig érdemes fenntartani, vagy szükség esetén növelni is lehet.

Gargalizálás: A gargalizáláshoz friss vizeletet használunk, majd egy idő után kiköpjük. A szájban fellépő fertőzés, fogágy gyulladás, fogfájás vagy torokgyulladás esetén a vizeletet tanácsos akár 20-30 percig is a szájban tartani.Irrigálás: Hüvelyi és húgyúti fertőzések, betegségek esetén a vizelettel történő irrigálásnak gyógyító hatása van, megszünteti a nehéz vizelést is.

Bedörzsölés: Bőrbetegségeknél, ekcéma, pikkelysömör, korpa stb.

Lábáztatás: lábujjak közti kipállás, ekcéma, láb vérellátásának fokozása, hólyagproblémák. Erre a célra alkalmas a friss és a régi (4 napos, felmelegített) vizelet is.

Ülőfürdő: nemiszervi és végbél probléma (pl. aranyér) Friss közép sugaras összegyűjtött vizeletet kellő hőfokra melegítünk és beleülünk. Keverhetjük pásztortáska, körömvirág és cickafark teákkal is. De lehet felváltva alkalmazni a vizelet és a gyógyfüves fürdőt.

Szemfürdő, szemcsepp: Friss vagy felforralt régi vizelettel (esetleg vízzel hígítva) lemossuk a szemeket vagy belecseppentünk. Hosszabb időn keresztül alkalmazott szemfürdő javíthatja a látást.

1. Májbetegség: Összenyomkodott nyers gyömbért áztatni 5 percig a vizeletbe, majd meginni.

2.Vesebetegség: Vizeletbe Zsurló forrázatot tenni.

3. Hasnyálmirigy (cukorbetegség): Vizelet + 1 dl kecskerutafű és áfonyalevél forrázat + csalángyökér főzet.

4. Bőrbetegségek: 1 dl vizelet + 1 csipetnyi kurkuma belsőleg
2 dl vizelet + 1 ek. Kurkuma + 0,5 dl ghi + kiskanál méz külsőleg

5. Gyomor és bélbetegségek: 1 dl vizelet + 1 dl nyers kókuszlé

6. Rák és májgyulladás: lépes mézből előállított propoliszt vizelettel keverve fogyasztani (Nakao japán kutató)

“44. Vers Parvati, most elmesélem neked a masszírozás módját. Ennek a masszázsnak eredményeként élvezheted a meditáció minden gyümölcsét, megváltozik életstílusod és a szellemi fejlődés magasabb fokára léphetsz.

45. Vers A shivambu- t (vizeletet) egy agyagedénybe fel kell forralni és egynegyedére lepárolni. Miután kihűlt, ezt a kivonatot kell a masszázshoz felhasználni.
A masszázs alkalmazása tökéletesíti az embert.”

Táplálkozási szabályok

3 l ásványvíz naponta.

Kerülni kell az egyoldalú és túlzott mértékű táplálkozást.

Tilos: hús, hal, tojás, tartósítószerek, kávé, kakaó, csokoládé, feketetea, alkohol, cukor, só (minimális, korlátozott mennyiségben), dohányzás, szénsavas italok, gomba, erős fűszerek, hagyma, élesztő. Több, szintetikus gyógyszer szedésével egyidejűleg nem alkalmazható a kúra!!!

Gyógyulási krízis

Néhány embernél gyógyulási krízis tapasztalható. Állapotuk átmenetileg romlik, mielőtt a javulás bekövetkezne. A hagyományos gyógyító módszerek alkalmazása esetén ez teljesen normálisnak tekinthető, és ilyen esetekben, azt tanácsoljuk, hagyja abba a beteg a terápiát egy rövid időre, majd néhány nap elteltével, kezdje újra, egészen kicsi, napról napra emelkedő dózissal.

KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL!!!

Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző étkezési szokásokkal, és szervezetünk ugyanazon dologra különbözően reagálhat. S van, hogy egy kezelés, vagy gyógyszeradag megfelel az emberek többségének, de az nem jelenti azt, hogy mindenkinél egyforma módon működik, azonos hatást vált ki. Egy új terápia bevezetésekor a hatóanyagok kezdetben kismennyiségű adagolása megoldja, vagy legalábbis csökkenti az eleinte tapasztalható nehézségeket.

Fellépő gyógyulási krízis tünetek

Köhögés, nátha: Reakció a légutak fokozott váladék kiválasztására.

Általános erőtlenség: a fokozott méreganyag kiválasztás következménye. Sok pihenés, ésszerű diéta.

Láz: Jele lehet, hogy a szervezet elkezdte a méreganyagok elégetését, kiürítését.

Laza széklet: Eleinte hasmenés előfordulhat.

Bőrkiütés: A kúra 3-7 napján pattanások, bőrkiütések jelenhetnek meg a bőrön.

Hányás: Lehet a szervezet első reakciója a vizelet ivásra, de ennek kiinduló pontja nem a gyomor, hanem az agy.

Helytelen étkezés, de főleg betegségek – láz – epeproblémák miatt a vizeletnek kellemetlen szaga és íze lehet. Könnyebb meginni, ha esetleg vízzel keverjük.

Máj-szív-vesebetegségek! A kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáció a terapeutával!

Terhes nők! Első, reggeli vizeletből nem ihatnak. Először tea, tej, víz fogyasztás. Csak híg világos színű vizelet alkalmas a számukra.

Vizelet terápiás böjt

5 l ásványvíz.

Hosszantartó vizelet böjtöt csak megfelelő szakember ellenőrzése mellett végezzük.

A böjt eredményeképpen megszűnnek a betegségek, mivel a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és más felesleges anyagok kiürülnek.

Ez a tisztulás egyrészt bőrön keresztül történik, pattanások, bőrkiütések formájában, másrészt a végbélen keresztül, gyakori széklet útján, harmadszor, a szájon át, váladék, köpet formájában, ehhez társul még nátha és köhögés, esetleg láz is.

Ezek csupán a tisztulás jelei, tehát ezeket a kiütéseket nem érdemes semmilyen gyógyszerrel elnyomni. Egyébként is minden ilyen mellékhatás a böjt és a masszázs tovább folytatása mellet néhány napon belül magától megszűnik.

A vizelet néhány fontos alkotóeleme

Agglutinin és precipitin: Agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbösítő anyaga.

Antineopiston: A rákos sejtek növekedését, a normál sejtstruktúrák befolyásolása nélkül, szelektíven akadályozó anyag.

Beta-Indol-Ecetsav: szarkómák, karcinómák, szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyület.

DHEA (Dehydroepiandrosteron): Az elhízást, a cukorbetegséget, a mellrákot és a vérszegénységet megelőző, a csontvelő növekedését serkentő anyag. A DHEA befolyásolja az öregedés folyamatát is.

Directin: Ez az anyag képes összhangot kialakítani a rákos sejtek struktúrájában.

S-faktor: A természetes alvást segítő anyag.

H11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.

Interleukin-1: A biokatalizátorok egyik típusa.

Szervetlen vegyületek: Nátrium, Kalcium, Kálium, Magnézium, Vas, Réz, Szelén, Higany, Cink, Klór, Kobalt, Bróm, Jód, Fluor, és még sok más elem.

Természetes Kortizon (Kortizol): A gyógyításban gyakran alkalmazott gyulladás gátló anyag.

Különféle hormonok: Többek között az agy működést, a testsúlyt, és a szervezetben lejátszódó számtalan folyamatot szabályozzák.

Protein globulinok: különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak, azonosnak tekinthetőek a szérumimmunglobulinokkal.

Prostaglandinok: Szülést szabályozó hatóanyagként ismertek, de a vérnyomás csökkentésére  is használatos értágítók.

Proteozok: Immunológiai hatóanyagok.

Renin (oltó-gyomorenzim): a véredények állapotát, valamint a vérnyomást befolyásoló protealitikus enzim.

Urokináz: Értágító hatású polipeptid, segíti a véráramlást, oldja a trombusokat, tüdőembóliákat, és javítja az izomtónust.

Karbamid: Ez az anyag biztosítja a vizelet antibakteriális hatását. Daganat ellenes és szerves oltóanyagként képes a szervezetben lévő zsírok és természetes váladékok feloldására.

Húgysav: Részt vesz a szervezet öregedési folyamatának és a szabadgyökök elpusztításának szabályozáséban. TBC ellenes hatása is van.

3-Metyl Glyoxál: Ezt az anyagot elsőként Szentgyörgyi Albertnek sikerült kiválasztani a vizeletből. A rákos sejtek elpusztítására szolgál.

Gyógyászati készítmények, melyek vizeletet tartalmaznak

Indiában ayurvédikus szerként tehénvizelet: májzsugorodás, fejfájás, láz, malária, vízhajtó

Pakisztán, kecskevizelet: sárgaság, féregűző

Arckrémekbe

Premarin:  kancák vizeletéből(ösztrogén tartalmú)

Perganol: (ösztrogén tartalmú) 110 ezer délamerikai és olasz a változás korán túljutó asszony szolgáltat, nőknél peteérésre és teherbeesés elősegítésére. Férfiaknak termékenyítő képesség fokozására.

Ureaphil: vizelethajtó gyógyszer

Urocine-Panafil: kenőcsök, bőrön lévő fekélyek, égési sérülések, fertőzések

Amino-Cervix: méhnyak problémák kezlésére

Premarin: ösztrogén pótló vizelet kivonat

Metrodin: ösztrogén emelésére szolgáló hormon készítmény

Az alábbi idézet egy indiai ayurvédikus könyvből származik:

„DAMAR TANTRA

Shivambu (vizelet)

Amrita

Amaroli

Coen van der Kroon: Az arany forrás című könyve a Damar Tantrát idézve a “Schivambu” (vizelet) használatát 107 versben részletezi, mely költeményekből azokat idézem, amelyekben Shiva Isten feleségét, Parvatit a vizelet használatára tanítja. (Természetesen ez a régi írás a meggyőzés érdekében helyenként túlzásokat is tartalmaz.)

1-4 Vers: Ó Parvati, szólt Shiva feleségéhez.

Akik ezt az eljárást követik, élvezhetik a meditáció és a módszer minden gyümölcsét.

Meghatározott edényekre van szükség: réz, arany, üveg, agyag, bambusz, növényi levél.

A legjobb a rézedény.

5. Vers: A terápiát alkalmazónak kerülnie kell a húst, halat, tojást, csípős és sós ételeket.

Nem szabad túlerőltetnie magát. Figyelni kell a könnyű, kiegyensúlyozott étkezésre. Földön kell aludnia, úrrá kell lennie érzékein és tudatán.

9. Vers: A shivambu egy mennyei nektár az elesett élőlénynek. A tiszta ember különlegesen titkos fegyvere. Képes hosszú életet adni és meggyógyítani különböző betegségeket, fájdalmakat. Miután megittuk a vizeletet, elkezdhetjük a meditációt.

10. Vers: Mikor felkeltünk, mossuk meg az arcunkat, nyelvkaparóval tisztítsuk meg a nyelvünket, mossuk meg fogunkat, öblítsük ki a szánkat. Ezután igyuk meg vizeletünket, teljes elhatározással, szívesen.

Minden betegségünk, még a születésünk óta tartók is meggyógyulnak.

A 11-20 Versek elmondják, hogyan változik meg a test és az elme a vizeletterápia mindennapos alkalmazásától. A test egy hónap utáni megtisztulásától egészen a halhatatlanságig, amikor az ember képes meghallani saját szerveinek működését, és nem hatnak rá a mérgek.

11. Vers egy hónapig alkalmazott kúra után az emberi test belülről megtisztul. Két hónapos kúra feltölti energiával a testet, élénkíti az érzékelő képességet.

12. Vers Ha három hónapig folytatjuk a kúrát, minden fajta betegség megszűnik, minden szenvedés eltűnik.

Aki öt hónapig folytatja a kúrát, teljesen egészséges lesz, felruházva a tisztánlátás képességével.

13. Vers: Hat hónap után, különlegesen intelligenssé, hét hónap után pedig erőssé válik.

14. Vers: Nyolc hónapos kúra után az emberi testet aranyszínű ragyogás veszi körül, amely állandósul. Kilenc hónapos folyamatos kúra után még a tüdőbaj és a lepra is elmúlik.

15. Vers: Tíz hónapos kúra után az emberi test ragyogás és fényesség megtestesítőjévé válik.

16. Vers: Egy évi folyamatos alkalmazás után az ember ragyogóvá válik, mint a Nap.

Két év után az ember meghódítja a földelemet.

17. Vers: Három éves terápia után az ember úrrá tud lenni a víz elemen.

Négy év után pedig biztosan meg tudja hódítani a fény elemet.

18. Vers: ha valaki öt évig megszakítás nélkül alkalmazza ezt a terápiát, képes lesz úrrá lenni a levegő elemen. Hét évi kúra teszi képessé az embert arra, hogy legyőzze saját magát.

19. Vers: Mire nyolc évet eltölt az ember a vizeletterápia alkalmazásával, képessé válik az Univerzum öt alapelemének uralására.

20. Vers: Tíz év tapasztalat képessé teszi az embert, hogy meghallja a test belső szerveinek mozgását.

21.Vers: Tizenkét évi tapasztalat után az ember olyan hosszú életet nyerhet, mint a Hold, vagy a Csillagok. Olyan veszélyes állatok, mint a kígyó, már nem tudnak ártani neki semmilyen módon, a kígyóméreg, számára nem jelent veszélyt.

Lebegni tud a vízen, mint a fatörzs, és sohasem süllyed el.

Néhány vers említi a vizelet és más anyagok keverésének hatását.

27. Vers: Ha borsot, indiai mandulát és kebula mirobalant keverünk a vizeletbe, ettől az ember Isteni ragyogást és fényt kap.

28.-29. Vers: Ha ként oldunk fel a vizeletben, és ezt rendszeresen fogyasztjuk, ez enyhíti a vízkóros és a reumatikus fájdalmakat. Az ember erőssé és csodálatosan fénylővé válik, hosszú életet nyer.”

Forrás: http://napleany.hu/htdocs/vizelet-terapia

Címkék: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: